Evenementen

Benefietconcert HaftCraft "Variations on a Persian Theme", 9 februari 2018

2018-02-09

Het Fonds organiseert regelmatig benefietevenementen en ook in 2018 willen wij die traditie verderzetten met het concert “Variations on a Persian Theme”, een uniek muzikaal programma gebracht door het ensemble HaftCraft.  Fagot, strijkers en sopraan, dat zijn de instrumenten waarmee HaftCraft – allen topmusici van het Nationaal Orkest van België - het publiek niet alleen een muzikale ervaring biedt, maar ook een culturele beleving.

Dinner and Fashion

30-09-2017

Beste vrienden, 

U bent vriendelijk uitgenodigd op het Benefiet Diner and Fashion op 30/9/2017 in de Universiteitshal, Naamsestraat 22 te Leuven.

Een lekker etentje en een prachtige show achteraf zal u zeker aanspreken om te komen. 

Prachtige kunstwerken van Jef Claerhout en Martine Bossuyt worden geveild.

Winterkamp Anzère, 23-30 januari 2016

23-30 januari 2016

Dit jaar was het de 15de editie van dit fantastische evenement dat de mogelijkheid biedt aan jonge orgaan getransplanteerden vanuit de hele wereld om deel te nemen aan dit ski-kamp en andere winterse activiteiten zoals workshops, rodelen, paragliding, knutselen, op pad met een hondenslee, wandelingen met sneeuwschoenen aan en andere verrassingen. Van onze patiëntjes namen er 3 deel aan dit kamp.

Winterkamp Anzère, maart 2014

Maart 2014

Dank zij sponsoring konden dit jaar onze Belgische getransplanteerde kinderen deelnemen aan het winterkamp in Anzère, Zwitserland, georganiseerd door Tackers (Europa).

Tackers is een organisatie die getransplanteerde kinderen uit de hele wereld samen brengt om deel te nemen aan kampen en zo de mogelijkheid hebben om leeftijdsgenoten te ontmoeten die dezelfde ervaring gedeeld hebben.

Benefietconcert met Sarah Letor, 30 oktober 2014

30 oktober 2014

Symposium Renal Replacement Therapy bij kinderen - meer dan een nierfunctievervanging

met aansluitend

Benefietconcert met Sarah Letor om 20.30 u in het Centraal Auditorium Gasthuisberg, Leuven

 

 

Sarah Letor

 

Sarah Letor, aanstormend jazz talent

Sarah Letor leerde zichzelf al op jonge leeftijd piano en zang. Geïnspireerd door Ella Fitzgerald, Nina Simone en Billie Holiday ontdekte ze jazz, soul en gospel. In 2009 bracht ze haar eerste solo-album ‘A Love So Great’ uit. Met ‘Again’, haar tweede plaat, maakt deze Brusselse een weg voor kleurrijke arrangementen, onmiskenbaar meer pop, met hier en daar elementen van soul, jazz en romantische invloeden uit de jaren ’30, wordt naar voor gebracht met een ongelooflijke vocale energie. Het universum van Sarah Letor bezit een frisheid en energie die schittert als een zon doorheen haar muziek, net als met haar eerste single, het sprankelende ‘No Limit’, waar ze zegt vrij te zijn om te gaan en staan waar ze wil … Wij kunnen haar geen ongelijk geven.

Kom het snel ontdekken! 

Pagina's